” Er zijn veel marketingbureau’s in de markt. Het verschil wordt niet meer gemaakt door de platformen maar wel door wat je met de platformen doet. Met Snapstudio focussen we ons op 5 specifieke sectoren in 4 welbepaalde leeftijdsgroepen tot 35 jaar! Onze originele campagnes zullen dus perfect matchen met jullie doelgroep(en). “

Contacteer team Snapstudio

Hoe we campagnes maken

Campagnes die door de klant als succesvol ervaren worden starten altijd met een goed gesprek met daarna een grondige analyse van de doelstellingen van de onderneming.

Het is voor ons onmogelijk om aan een campagne te starten zonder dat we de visie en doelstellingen van het bedrijf kennen.

Wanneer deze duidelijk zijn maken we een blauwdruk van de strategie die wij als marketeers zouden volgen en toetsen deze met jullie af als onderneming. 

Wanneer we een akkoord hebben over de strategie starten we met opzetten van de platformen en maken we de contentplanning voor het eerste jaar op. 

We ontwerpen meerdere looks voor de content die we met jullie als klant doorspreken. We implementeren de nodige tools en bewaken de deadline.

Scroll naar top