” Onder de 35 jaar zijn mensen beter bereikbaar via berichten dan via een telefoongesprek. Dat bleek uit onze studie die gevoerd werd bij 750 personen in de provincie Antwerpen en Limburg. Hierdoor neemt het succes van Chatbot Marketing toe! De chatbot werkt 24/7 en laat de klant toe deel te nemen wanneer hij/zij het wil. “

Chatbots koppelen aan

WEBSITE

Koppel je chatbot aan je website en geef alle bezoekers 24/7 automatisch antwoorden op hun vragen.

SOCIALE MEDIA

Koppel je chatbot aan al je sociale media pagina's of aan een post waarin je meer interactie & engagement wil met je volgers.

STORY POST

Story-posts worden steeds populairder. We kunnen je volgers via een swipe-up link in je chatbot brengen en info geven.

QR CODES

Koppel je chatbot aan een QR code die je bij een specifiek product plaatst. Wanneer ze deze scannen komen ze in je chatbot.

Chatbots verdienen zichzelf terug binnen de 6 maanden na lancering!

Velen verwarren chatbots met een chatbox! Bij een chatbox dient er steeds een persoon te antwoorden op de vragen die gesteld worden. Wanneer je dit met eigen personeel doet zien we vaak dat mensen die vragen stellen lang moeten wachten op antwoorden. Dit omdat werknemers niet alle dagen aanwezig zijn of bezet zijn door meetings. 62% van de vragen worden trouwens gesteld buiten de kantooruren. Hierdoor is een chatbox een minder efficiënte en dure oplossing.

Met chatbots werkt dit helemaal anders! Chatbots zijn 100% geautomatiseerd en 24/7 actief. Met Snapstudio designen we een chatbot met persoonlijkheid door in het hoofd te kruipen van de eindklant. 7 op de 10 vragen die online gesteld worden zijn dezelfde (FAQ) waardoor we voorgeprogrammeerde gesprekken kunnen uitwerken waarmee klanten werkelijk geholpen worden.

Doordat we koppelingen (API’s) kunnen realiseren met andere softwareprogramma’s zorgen we ervoor dat deze klantneinformatie dadelijk op de juiste plaats van jullie software staat. Op deze manier wordt er massa’s tijd bespaard en verdient de chatbot zichzelf zeer snel terug!

Social media chatbots!

Het grote voordeel van onze Snapstudio-chatbots is dat deze ook koppelbaar zijn met alle vormen van social media.

Je kan de chatbot koppelen aan je Facebookpagina maar ook aan een post die je doet op je pagina. Wanneer een prospects reageert met een “keyword” start er automatisch een gesprek op in zijn/haar Messenger,WhatsApp,…

En we maken het nog beter! Wanneer prospects in je chatbot geweest zijn kan je hen subtiel gaan herbereiken (remarketing) via hun sociale media.

Chatbot foto
Scroll naar top