” Met Snapstudio hebben we ons gespecialiseerd in 5 sectoren. Dit om onze klanten op een snelle, betaalbare & beproefde manier verder te kunnen helpen met kennis van zake. “

Heb je een fashion winkel met onderandere een jongere doelgroep? Zet dan in op de online platformen waarop je doelgroep aanwezig is. Snapchat, TikTok & Instagram zijn voor jullie sector ideaal.

24% van al het vastgoed wordt verkocht aan 22 tot 32 jarigen. Ze willen bereikt worden op momenten die ze zelf bepalen. Hierdoor worden apps zoals WhatsApp,Messenger en Instagram steeds belangrijker voor vastgoedontwikkelaars & vastgoedmakelaars. Met Snapstudio hebben we een “Immo-Bot” ontworpen omhierop een antwoord te bieden.

Ook in de marketing van studentenvastgoed is er nood aan verjonging! Toon hen het studentenkot in real time + beschrijf hen in een video wat de troeven zijn van de flat en de omgeving rondom de flat (locatie).

Aan kinderen moet je niets verkopen online. Je dient hen een leuke tijd te bezorgen en een toffe ervaring te bieden. Zo onthouden ze je winkel of product wanneer mama vraagt wat ze graag voor hun verjaardag of sinterklaas hebben.

Wanneer kinderen opgenomen worden in het ziekenhuis is dit niet leuk. Sommige kinderen hebben pijn of hebben koorts. Op de momenten dat ze zich wat beter voelen vervelen ze zich omdat er geen vriendjes of playstation is om mee te spelen. Geef als ziekenhuis de kinderen een beleving door hen op maat gemaakte Facebook-Snapchat of Instagramfilters van je ziekenhuis aan te bieden die ze online met hun vriendjes kunnen delen. Het zorgt voor afleiding en een lach op hun gezicht. daar doen we het toch voor, niet?

Wanneer twintigers hun eerste auto kopen dien je als verzekeringsmakelaar ervoor te zorgen dat ze zich verzekeren bij je kantoor. Twintigers zoeken niet meer naar de makelaar die in hun dorp gelegen is. Ze zoeken online naar het aanbod en indien mogelijk een real time berekening van de polis.

Met Snapstudio hebben we een chatbot ontworpen om via sociale media het aanbod van een verzekeringsmakelaar 24/7 te tonen & om geïnteresseerden bijvoorbeeld binnen de 2 min de prijs van hun autoverzekering te tonen. Interesse?

Scroll naar top