” Wil je als bedrijf 8 tot 18 jarigen online kunnen informeren over je diensten of producten? Laat door ons op maat van je bedrijf een professioneel Snapchat-account aanmaken waarmee je indruk zal maken op deze doelgroep! “

DESIGN

Wij ontwerpen uw SNAPS!

Snaps zijn foto’s die men vaak zelf trekt met hun eigen smartphone. Maar wanneer je wil gaan adverteren op Snapchat bestaat er de mogelijkheid om post te maken die professioneel ontworpen zijn. Wil jij ook scoren op Snapchat?

Snapchat is gericht op beleving

Snapchat is zoveel meer dan een app op social media. Het is een app die gericht is op het versturen van berichten & op beleving. Het doel is om je als gebruiker een andere wereld te laten zien wanneer je door je smartphone naar de wereld kijkt. Dit maakt het fun!! Dit verklaart dan ook dadelijk het succes bij de jongere doelgroep. Een doelgroep die ondertussen ook de leeftijden bereikt hebben van 18 jaar en meer. In België zijn er 2,6 miljoen gebruikers die je als bedrijf doelgericht kan benaderen.

Adverteren is een kunst

Posten op Snapchat kan in principe iedereen. Maar adverteren is een kunst!

Wist je dat we een geofilter voor je bedrijf kunnen adverteren op de exacte locatie van scholen, jeugdverenigingen en sportclubs? Hiermee bedoelen we dat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen op deze locaties die een “snap” wil nemen de filter van uw bedrijf te zien zal krijgen. Ze kunnen met andere woorden een foto nemen met uw bedrijfsfilter erover en deze verspreiden onder hun vrienden!

Wil je ook te weten komen hoe je je doelgroep reclame kan laten maken voor je bedrijf via geofilters?

Logo Snapchat

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Iedere eerste vrijdag van de maand in je mailbox!
Scroll naar top