” Met iedere klant gaan we door een beproefd stappenplan dat start met een uitgebreide analyse. We leren zo je bedrijf kennen en kunnen nadien in het strategisch plan bekijken wat er nodig is om de resultaten te behalen die je voor ogen hebt. We bekijken ook het financiële plaatje. Want het heeft geen zin om oplossingen aan te bieden die zich niet terug kunnen betalen. “

Meisje stappenplan smartphone

Analyse

Alles start met een gesprek. Nadien voeren we een analyse uit in de vorm van een workshop om zicht te krijgen in jullie bedrijfsprocessen en bestaande online infrastructuur & communicatie. Deze analyse zal mogelijks voor 30% terugbetaald worden via de KMO portefeuille.

Offerte

Met de gegevens uit de analyse weten we direct waar je organisatie/project vandaag staat en hoe we je doelstelling(en) kunnen bereiken. Op basis hiervan kunnen we jullie een offerte op maat geven.

Design

Na het goedkeuren van de offerte starten we met het bedenken & ontwerpen van de campagne(s). Wanneer de online basis van je bedrijf nog niet voldoende solide was dienen we deze uiteraard eerst aan te pakken. Enkele zo kunnen successen realiseren op lange termijn.

Volg ons op

Scroll naar top