” Marketing naar 6 tot 16 jarigen dient FUN te zijn. TikTok is hiervoor het ideale platform om als onderneming te laten zien hoe leuk & origineel je kan meedenken met je doelgroep. Snapstudio is één van de weinige marketingbureau’s die zich hierin gespecialiseerd heeft in België & Nederland. “

Brand music

Wij ontwerpen uw SOUND!

Mensen koppelen gevoelens aan muziek. Daarom is het zo belangrijk om als bedrijf een eigen sound te hebben die je kan gebruiken op je YouTube kanaal maar ook op TikTok.

Om voor bedrijven een sound te producen starten we steeds bij de missie van het bedrijf. Van hieruit kijken we naar de doelgroep die ze wensen te bereiken en welke boodschap ze over willen brengen. Aan deze boodschappen koppelen we een ‘gevoel’ en dat vertalen we naar je eigen bedrijfs-sound! 

TikTok Strategie!

Iedereen die een beetje met sociale media bezig is weet ondertussen wel dat TikTok de meest gedownloade app is van 2019. In Nederland is de kaap van 1 miljoen gebruikers overschreden. In België gaat het ook bijzonder hard bij de 6 tot 12 jarigen.

Leuk allemaal om dit te weten… Maar wat ga jij als speelgoedwinkel, pretpark of kledingwinkel hier nu concreet mee doen?

Scroll naar top